FANDOM


Juni som statssekretær Rediger

I "Hotel Cæsar" i kveld begynner Juni i sin nye stilling som statssekretær. Det blir en skremmende opplevelse.

Juni var lenge i tvil om hun skulle takke ja til jobben som statssekretær, men bestemte seg i siste liten for å ta sjansen. Nå må hun la Albert underrette styret i Anker-Hansen-konsernet om at hun har takket ja til jobben.

Selv tropper hun nemlig grytidlig opp i departementet, og blir presentert for en rekke mennesker. Hun har verken sett eller hørt om noen av dem, og blir ganske forvirret. Bedre blir det ikke når saksområdene hun skal jobbe med blir listet opp. Arbeidsmengden er enorm, og hun er langt fra ekspert på det hun får i hendene. Har hun gjørt noe dumt?

Svein vil smugle kjøtt

Alex er på boligjakt, og har funnet en flott leilighet, men vet ikke om hun har råd. Så kommer hun på at Svein visstnok skal ha et lukurativt forslag til henne. Hun vet ikke helt hva det går ut på, og er nysgjerrig.

Svein har imidlertid trodd at Alex allerede var med på planene hans, men skjønner raskt at den bestemte damen trekker seg når det går opp for henne at han vil smugle kjøtt.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Rundt om i Wikias nettverk

Tilfeldig wiki