FANDOM


Alex med på smuglingen Rediger

Alex har ikke vært interessert i å bli med på Sveins smugleropplegg. Nå har hun imidlertid kjøpt leilighet, og i "Hotel Cæsar" i kveld innser hun at hun ikke har noe valg.

Alex overtaler Marianne til å la henne ta seg av varebestilling og regnskap for restauranten. På den måten kan hun og Svein gjennomføre smugleropplegget uten å bli oppdaget. Hun presenterer planen for Svein, som både blir overrasket og overlykkelig. Først må de imidlertid selge "lovlig" kjøtt for å skaffe penger til å kjøpe smuglerkjøtt.

Travelt for Juni

Juni har sittet oppe hele natten og jobber, og kommer derfor for sent til morgenmøtet i departementet. Det er tydelig at hun har vanvittig store arbeidsmengder, men hun tør ikke vise svakhet ved å be om hjelp. Christian gjør det klart for henne at hun ikke kan sitte i styret i konsernet mens hun jobber i NHD. Hun får dermed ikke være med på å avgjøre hvem hennes etterfølger blir.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Rundt om i Wikias nettverk

Tilfeldig wiki