FANDOM


Albert inn i styret Rediger

I "Hotel Cæsar" i kveld vil Juni at Albert skal overta hennes plass i styret. Det liker Jens August og Sue-Astrid særdeles dårlig. Helt til de skjønner at de kan utnytte ham.

Juni ber Astrid om å holde et ekstra øye med Sue-Astrid og Jens August. De kan få vel mye makt i styret nå som hun selv er ute. Astrid sier at Juni må finne noen som kan erstatte hennes, og Juni forteller Sue-Astrid at Albert skal ta over hennes plass i styret. Sue-Astrid fraråder henne det på det sterkeste; Albert har jo verken erfaring eller kompetanse.

Juni står imidlertid på sitt, og Jens August forteller Sue-Astrid at dette ikke trenger å være så ille som først tenkt. Albert er svak. Han kan utnyttes...

Krøll for Juni

En indisk delegasjon skal besøke Norge, og Juni får ansvaret for å sette opp et program for oppholdet. Juni er ikke helt sikker på hvordan det skal gjøres, og Christian henviser henne til administrasjonen for svar. Juni blir imidlertid ikke noe klokere av å snakke med dem.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Rundt om i Wikias nettverk

Tilfeldig wiki