FANDOM


Hemmelige bedrifter Rediger

Eva og Jens August har i lengre tid hatt et hemmelig kjærlighetsforhold. Eva elsker Jens-August og vil nå at forholdet skal bli offentlig. Benedicte på sin side, tror at Alex og Svein har et hemmelig forhold. Er sannhetens time kommet for begge parene i kveldens "Hotel Cæsar" episode?

Eva har i lengre tid prøvd å finne det rette øyeblikket til å gjøre det slutt med hertug Oscar. Hun elsker virkelig Jens-August og er lei av hemmeligholdet. Hun vil gjøre forholdet kjent for alle, men Jens August har som vanlig baktanker og får han Eva til å utsette dette enda en gang?

Alex+Svein=sant?

Alex og Svein har i lengre tid stukket hodene sammen i sin jakt på smuglerkjøtt og lettjente penger. Benedicte lurer på om de to har innledet et kjærlighetsforhold , og gjør det helt klart at dette er noe hun vil følge med på fremover. Alex og Svein finner det lurest i å ikke blafre med tusenlappene.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Rundt om i Wikias nettverk

Tilfeldig wiki