FANDOM


Et ekte Cæsar-bryllup Rediger

I dag er det endelig duket for et ekte Cæsar-bryllup. Hans-Fredrik er begeistret over at datteren Eva blir hertuginne, når hun nå skal gifte seg med hertug Oscar.

Jens August er imidlertid ikke like begeistret. Det som begynte som kynisk taktikk for å få faren, Hans-Fredrik, til å investere i Colusseum, har fått et helt annet utfall. Jens August er dypt forelsket i Eva, og innser at han elsker henne.

Den vordende bruden har lenge vaklet mellom de to beilerne, men har bestemt seg for å gifte seg med Oscar. Forberedelsene har pågått i lang tid, og i kveld er det klart for kirkebryllup.

Behandling for Tommy

Kenneth og May er fornøyde med at de endelig kan få en løsning på Tommys narkoproblemer. Tommy er endelig på vei til Furulund Behandlingssenter, og når Tommy trenger penger til fjellutstyr, låner May ham pengene. Det spørs om det er smart å gi penger i hendene på en narkoman.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Rundt om i Wikias nettverk

Tilfeldig wiki