FANDOM


Blåmandag Rediger

Eva sa overraskende nei til hertug Oscar under vielsen i kirken. Dette spolerer planene til både Sue-Astrid og Hans Fredrik. Juni får seg en overraskelse av en helt annen karakter på kontoret til Christian. Det blir dagen derpå for mange i dagens episode av "Hotel Cæsar".

Etter lang tids bryllupsplanlegging, og store forventninger fra faren, våget hun å si nei til Oscar i kirken. Hun innser at hun har følelser for Jens August, men oppsøker likevel Oscar på hotel rommet. For Sue-Astrid er konsekvensen av det avlyste ekteskapet fatalt. Med dette risikerer hun at Colusseum blir lagt dødt for alltid.

En presset Juni

Juni er leder for "Hvitsnippkommisjonen", som skla avsløre skattesnusk i næringslivet. Anker-Hansen familien er redd for å havne på listen over potensielle bedrifter til prosjektet, men Juni vil ikke være med å på å gjøre noe ulovlig for å forhindre dette. Når hun dumper innom kontoret til Christian får hun seg imidlertid en uventet overraskelse.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Rundt om i Wikias nettverk

Tilfeldig wiki