FANDOM


Kjærlighet til besvær Rediger

Det er igjen duket for bryllup imellom Eva og Oscar i "Hotel Cæsar". Bare en uke er gått siden hun forlot den forsmådde ektemann ved alteret. Det store spørsmålet er om hun denne gangen sier ja til å bli hertuginne.

Eva er igjen i gang med bryllupsforberedelser. Hun vet hun må gi avkall på Jens-Augusts kjærlighet, og Oscar og Hans-Fredrik forventer at det går knirkefritt i kirken denne gangen. Spenningen stiger når Eva igjen går til alters.

Lykken kommer, lykken går

Juni angrer på at hun beskyldte Christian for å ha et alkoholproblem. Hun søker råd hos Astrid, og bestemmer seg deretter for å beklage det hele for Christian. Selv om han er en gift mann, viser det seg at han er villig til å gjøre mer enn tilgi.

Kjærligheten smiler imidlertid ikke til Marianne for tiden. I lang tid har hun og Cato kranglet om de minste ting. Når hun også lot seg sjarmere av en yngre mann på byen, skjønner hun at det er på tide å tenke gjennom situasjonen. Marianne bestemmer seg for å flytte fra mann og barn.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Rundt om i Wikias nettverk

Tilfeldig wiki