FANDOM


Jens August frir til Eva Rediger

Etter at Eva forlot Oscar ved alteret for andre gang er Jens-August på frierføtter. Det blir heftig beiling i dagens episode av "Hotel Cæsar".


Jens August var årsaken til at Eva forlot Oscar på vielsesdagen. Veien var kort til Jens Augusts seng, på det som skulle vært selve bryllupsnatten hennes med Oscar. Det inviterer Jens August til å fri til sin store kjærlighet.

Sue-Astrid later som hun ikke bryr seg om det nye paret, og konsentrerer seg heller om forretningene. Hun vil at Juni skal forhindre skattegransking i konsernet, men trenger hjelp til å få Juni til å endre standpunkt. Sue-Astrid vil at Astrid skal dolke Juni i ryggen, til konsernets beste. For Astrid blir det et spørsmål om å sette familien eller konsernet øverst.

Tommy smugler narkotika

Tommy overtaler Svein og Kenneth til å la ham bli med i smuglerligaen, på betingelse av at Alex ikke får vite noe. Tommy nøyer seg imidlertid ikke med å bare smugle kjøtt.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Rundt om i Wikias nettverk

Tilfeldig wiki