FANDOM


Familielykke Rediger

Jens August og Eva lever lykkelige dager, og planlegger familiemiddag i dagens episode av Hotel Cæsar. Men det viser seg å bli vanskelig å fylle gjestelisten.

Det ble en dramatisk start på forholdet for de to, og de vil nå invitere hele familien til middagsselskap for å få en bedre forsettelse. Men de har begge gjort seg upopulær hos mange i det siste, og gjestelisten kan derfor bli tynn. Hans Fredrik, Juni, Sue-Astrid og Albert har alle sitt mot Jens August. Albert konfronterer Jens August med solidaritetspakken, og det faktum at Jens August har gått opp i lønn og ikke ned, som avtalt.

Astrid viser seg å være den eneste som ønsker Eva velkommen i familien.

Tommy i krise

Tommy opplever langt fra familieidyll om dagen. Den ene kriminelle handlingen fører til den andre. Han leverer narkotika til kureren, men får ikke sin del som avtalt. Det fører både til abstinenser og pengekrise for Tommy.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Rundt om i Wikias nettverk

Tilfeldig wiki