FANDOM


Heftig høst på Hotel Cæsar Rediger

Utroskap, griskhet, alkoholisme og uventede familiemedlemmer er noen av ingrediensene i høstens sesong fra "Hotel Cæsar". I kveld åpnes dørene etter sommerferien, og da får vi kanskje endelig vite om Kenneth overlever, om statsråd Borchman må gå av etter fylleskandalen, og hvem Jens August egentlig er forelsket i.


Da Hotel Cæsar stengte dørene før sommeren, var det med betydelig dramatikk. Jens August og Evas bryllup ble ødelagt av en ravende full statsråd Borchman, brudgommen endte med å kysse May på bryllupsnatten, samtidig som Kenneth ble slått helseløs av illsinte narkosmuglere.

Og Kenneths tilstand er virkelig kritisk etter den brutale slåsskampen. Svein har fått ham på sykehus, men gutten svever mellom liv og død. May er naturlig nok veldig engstelig, men får liten hjelp med bekymringene hjemme.

En pinlig berørt May prøver dessuten å snakke med Jens August om kysset, men kommer aldri til saken. Jens August er mer opptatt av å pleie sin gravide hustru morgenen etter bryllupet.

Fortvilet statsråd

Juni konfronterer Christian med oppførselen under bryllupsfesten, og Christian forteller at det bikket over for ham da han fant Anker-Hansen-konsernet på korrupsjonslisten. Han føler seg ført bak lyset, og er i tillegg innkalt på teppet til statsministeren. Juni prøver å forklare ham hvordan det hele henger sammen, men det er vanskelig å bli trodd.

Og hvordan skal det gå på Christians pressekonferanse i morgen - etter at pressen er full av stoff om fylleskandalen?

Spennende

Det blir en heftig høst på Hotel Cæsar. Utroskap, griskhet, alkoholisme, en bankboks full av penger og overraskende inntreden av ukjente familiemedlemmer er noen av ingrediensene i kommende sesong. Den som følger med, får se.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Rundt om i Wikias nettverk

Tilfeldig wiki