FANDOM


Påtvinges narkogjeld Rediger

Når det i "Hotel Cæsar" i kveld går opp for narkoligaen at Albert var med på å dumpe smuglerkjøttet, gjør de ham ansvarlig for narkogjelden.

Kjell Morten har fått vite at Albert har vært med på å dumpe smuglerkjøttet med heroinen i. Han konfronterer Albert med stoffet som lå sammen med kjøttet, og krever at Albert kommer opp med de fem millionene.

Christian drikker

Christian ber Guri om å gå på polet for ham, og bedyrer at polvarene er beregnet på noen gjester. Guri går på polet til tross for at hun er skeptisk. Juni får seg litt av en overraskelse når hun stikker innom kontoret hans senere på dagen.

Expo Ekeberg

Jens August ber med Eva på middag etter jobben, og virker svært hemmelighetsfull. De to kjører opp på Ekebergsletta, der han avslører sine nye ekstravagante planer.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Rundt om i Wikias nettverk

Tilfeldig wiki