FANDOM


Tvillingene trues Rediger

I "Hotel Cæsar" truer narkoligaen med å skade Alberts tvillinger, om han ikke skaffer til veie millionene de mener han skylder dem.

Albert får brev fra Bitten med nye bilder av Måne og Sol, og blir myk om hjertet når han ser hvor mye de har vokst.

Når Alex forteller ham at det var Kjell Morten som stod bak overfallet på Kenneth, bestemmer han seg for å gå til politiet. Han er imidlertid ikke like sikker lenger når det kommer en pakke til kontoret med trusler mot tvillingene hans.

Preget av usikkerhet

Lamme Kenneth lager i stand fin frokost til May, og forteller at han har en del planer og idéer for fremtiden deres sammen. Når hun får vite at han har luftet planene med Cato, blir hun irritert og fortvilet. Hun vil selv bestemmer over livet sitt.

May sliter med at hun er usikker på hva hun følelser for Kenneth, og er redd alle vil tro det er fordi han er blitt lam.

Jens August inviterer May på middag i toppetasjen, og når hun ankommer, får hun vite at Eva er i middag hos en venninne.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Rundt om i Wikias nettverk

Tilfeldig wiki