FANDOM


Nye utfordringer for Juni? Rediger

Endelig har Juni lykkes i den nye jobben, og i kveldens episode av "Hotel Cæsar" er det en ny lederstilling i departementet som skal besettes.

Hun har brukt lang tid på å takle den nye jobben. Overraskende nok reddet imidlertid Juni det indiske statsbesøket fra å bli en ren katastrofe, da hun inviterte hele delegasjonen hjem til seg på Ankerseteren.

Departementets nye store utfordring er å sette opp er utvalg som skal stanse skatteunndragelsene i næringslivet. Guri er åpenbart den sterkeste kandidaten, men kan Junis håndtering av statsbesøket ha en positiv innvirkning for hennes del?

Kenneth forteller sannheten

Samtidig konfronterer May Kenneth med at hun vet at Tommy er narkoman og broren hans. Kenneth får kalde føtter, og går til motangrep. Etter hvert bestemmer han seg likevel for å servere May hele historien. Men vil May stole på en historie som kommer fra Kenneth?

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Rundt om i Wikias nettverk

Tilfeldig wiki