FANDOM


Krangling i hjemmet Rediger

Det er dårlig stemning i hjemmet til familien Halvorsen om dagen. Stridens kjerne er Mariannes valg av kokkejobber. Konflikten tiltar i kveldens episode av "Hotel Cæsar".

Stemningen har lenge vært amper i hjemmet. Cato mener at Marianne svikter sin klasse ved å takke ja til jobben som kokk for KMP, i stedet for å lage mat til et LO-arrangement. May støtter moren til Catos store fortvilelse og alle står på sitt .Vil de klare å finne en løsning?

May vil hjelpe Tommy Kenneth har mer eller mindre gitt opp broren, Tommy. May skjønner ikke at han kan gjøre det, og hun er den som nå prøver å få Tommy på rett kjøl igjen. Kenneth er mer opptatt av Svein og Alexs lysskye bedrifter. Han begynner å få snusen i hva han selv virkelig har vært med på, og truer med å avsløre det hele for ledelsen. Svein og Alex får kalde føtter.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Rundt om i Wikias nettverk

Tilfeldig wiki