FANDOM


Expo-Ekeberg Rediger

I "Hotel Cæsar" i kveld innser Jens August at han må satse alt han har på Expo-Ekeberg-prosjektet sitt. Men han har han så god kontroll som han tror?


Rosenkrantz-rederiet er en tapt kamp for Jens August. Han ser ingen annen utvei enn å sette alle kluter til på drømmen om fornøyelsesparken Expo-Ekeberg. Prosjektet må imidlertid være hemmelig en stund til.

Det han ikke vet, er at Sue-Astrid skjønner hva han driver med, og at hun har rappet mappen hans. Nå leter han høyt og lavt i håp om å finne den før den kommer på avveie. Hva betyr det at Sue-Astrid plutselig innkaller til styremøte?

Vil ha Christian på avrusning

Juni mener at Christian må legge seg inn på en klinikk for å få bukt på alkoholismen sin - eventuelt også legge politikken på hylla. Christian er tilsynelatende enig i at han trenger behandling, men er ikke klar helt ennå.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Rundt om i Wikias nettverk

Tilfeldig wiki