FANDOM


Risikerer sex-skandale Rediger

Statsråd Christian Borchman får nye problemer å stri med i "Hotel Cæsar" i kveld. Alex sitter nemlig på svært kompromitterende bilder av ham, og det siste han trenger nå er en sex-skandale.


Alex har en idé om hvordan hun skal få tak i penger, og dermed kunne bli kvitt den farlige narkoligaen. Ikke før har hun flyttet inn på Ankerseteren, så setter hun i gang med å presse Christian for penger. Bildene hun har av ham - og henne - vil kunne ødelegge både forholdet hans til Juni, og hele karrieren. Her må det være penger å hente.

Være eller ikke være for Jens August

Jens August vet at hans store drøm, fornøyelseseventyret Expo-Ekeberg, står og faller med dagens presentasjon for styret. På grunn av hans erotiske eskapader de siste dagene, har han imidlertid ikke hatt all verdens med tid til å forberede seg til møtet.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Rundt om i Wikias nettverk

Tilfeldig wiki