FANDOM


Christian lager furore Rediger

Det er midt i valgkampanjen, Christian er i god form og forbereder seg til folkemøte i Skien. Når møtet skal begynne er imidlertid ikke statsråden klar på podiet. Guri og Juni har god grunn til å være bekymret.

Christian er svært beruset når han kommer og Juni må steppe inn. Hun får en vanskelig jobb. Publikum har kommet for å høre statsråd Christian Brochman, og er derfor svært misfornøyd når ikke han kommer som annonsert. Juni klarer å snu stemingen til applaus. Chritians tilstand blir svært interessant for tilstedeværende journalister.

Sue-Astid har uærlige planer

Sue-Astrid har sørget for å få tilgang til de 45 millionene fra bankboksen i Sveits. Eva tror at intensjonen er å overføre disse til veldedighetsorganisasjonen Handy, men Sue-Astrid har som vanlig planer som tilgodeser henne selv. I kveld tar hun kaken,- bokstavelig talt.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Rundt om i Wikias nettverk

Tilfeldig wiki