FANDOM


Nyheten sprekker Rediger

Marianne spør datteren ut om kvalmen, og May skjønner fort at moren er på sporet. May bestemmer seg for å fortelle sannheten om barnet, men uventet er det en annen og ukjent person som kommer henne i forkjøpet.

May har lenge holdt graviditeten hemmelig for moren og kjæresten. Hun har vurdert å få barnet og la Kenneth tro det er hans. Men når moren begynner å bli mistenksom, bestemmer hun seg likevel for å fortelle sannheten. Det blir vanskelig å fortelle den vonde hemmeligheten når hun ser en lykkelig Kenneth komme hjem fra trening, full av tull og tøys. Det ender med at en fremmed avslører sannheten - i hvert fall halve sannheten.

Fuglen er fløyet

De 45 millionene har ikke kommet inn på Handys konto, og Eva mener at Sue-Astrid har stjålet pengene. Juni og Astrid sjekker med banken i Sveits, og det kommer for en dag at Jens-August også er involvert. Teorien blir styrket når de sjekker Sue-Astrids rom.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Rundt om i Wikias nettverk

Tilfeldig wiki