FANDOM


Mays dilemma Rediger

Ettersom tiden går blir situasjonen vanskeligere og vanskeligere for May. Hun må snart fortelle Kenneth om at barnet hun venter ikke er hans. For Alex går tingene derimot i riktig retning.

May er fortvilet og usikker på hva hun skal gjøre med barnet, i forhold til Kenneth. Hun har ennå ikke bestemt seg for om han skal få vite at det er Jens August som er faren. Hun rådfører seg med Marianne og Benedicte, og de tror at Kenneth elsker henne og vil aksepterer barnet uansett. Men usikkerheten gnager i den vordende mor.

Alex i medvind

Det svinger rundt Alex for tiden. Hun arrangerer et stand-up show med kjente komikere på hotellet. Dette faller i smak både hos de ansatte og ledelsen. Showet hvor den kjente stand-up`eren Totto Kaspersen harselerer med Christian Borchman, blir tv-overført fra Cleo.

Spesielt Scott legger merke til den driftige damen som står bak suksessen. Albert blir imidlertid ikke fullt så begeistrert for Alex, når Scott røper en av hennes hemmeligheter for ham.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Rundt om i Wikias nettverk

Tilfeldig wiki