FANDOM


Sendt 12. og 15. januar 2007 - Sesongavslutning

Resymé Rediger

Episoden begynner med at vi får se Eva drømme om at Scott står over sofaen hennes på Ankerseteren. I drømmen sammenligner Scott seg med en løk. Av en løk kan man skrelle flere og flere lag, helt til det ikke er noe igjen, og slik er det også med Scott. Etter en stund våkner Eva, og finner rosen som Scott la på magen hennes mens hun sov. Eva knekker rosen.


Liv drar til Headache for å finne Morten, men Morten er ikke der. Han har etterlatt seg en pakke som Liv tar med seg til parken. I et brev som følger med pakken, forklarer Morten at han har dratt langt bort. Han skriver også at han er veldig lei seg for det som har skjedd mellom dem, og at han elsker henne. I pakken ligger en partyhatt og en fløyte. Etter å ha tatt på seg hatten, fullfører Liv det Morten skrev på benken dagen i forveien. ”Liv + Morten = S” blir til ” Liv + Morten = Slutt.”


Juni begynner å pakke før hun skal flytte til Ankerseteren. Etter en samtale med Astrid, dukker Falsen opp. Han sier han har bestemt seg for å ta stillingen som styreformann i konsernet, mot at han får starte en liten skobutikk nede i lobbyen.


Ellen vil ikke være sammen med Vilde lenger, siden hun var utro. Hun tar avskjed med Svein og Vilde, og drar hjem til faren sin. Vilde blir utrolig lei seg etter denne hendelsen.

Scott drar til Hotel Cæsar (hotel), hvor han møter Astrid i lobbyen. Astrid forstår at Scott akter å ta livet sitt oppe på taket, men hun sier bare: ”Ethvert menneske må få gjøre sine egne valg”. Scott tar turen innom personalrommet, hvor han har en samtale med sitt eget speilbilde. Til slutt går han opp på taket på hotellet og stiller seg på takkanten. Han ber til Gud om at han ikke må treffe noen når han hopper, og så hopper han.

Storm får med seg Bjør Ivar på å prøve å finne faren sin. De ringer en av morens gamle veninner, og hun kan fortelle at morens elsker hadde en sjakkmønstret jakke. Storm og Bjørn Ivar går fra dør til dør i sitt gamle nabolag, og spør om folk har en slik jakke. De er i ferd med å gi opp når Astrid Anker-Hansen kjører forbi. Hun kan fortelle brødrene Liland at hennes sønn, Georg hadde en slik sjakkmønstret jakke. Dermed blir det klart at Georg Anker-Hansen er Storms far.


Gjesteroller Rediger

Bak kamera Rediger