FANDOM


Sendes 2. og 5. februar 2007

Resymé Rediger

Vilde har lenge løyet om graviditeten,men en sjokkert Svein er på sporet av sannheten. Vilde er gravid og hemmeligheten om at graviditeten ikke er et resultat av inseminasjon er i ferd med å bli avslørt. Hormonene raser i Vilde, og hun blir lei seg av småting. Svein trøster henne, men mener at de bør kontakte Ellen. Det var tross alt Vilde og Ellen som sammen bestemte seg for å få barn. Ellen burde stille opp for Vilde nå, mener Svein.

Vilde er fanget av løgnen, og vil ikke fortelle Svein at hun ble gravid ved å plukke opp en fyr på byen og at hun dermed vet hvem barnefaren er. Svein tar saken i egne hender og kontakter Ellen.

Liv sliter med prøveåpningen av Café Baudelaire, og Storm vil hjelpe henne. Nesten ingen gjester dukker opp til seansen. Liv blir fortvilet, og avblåser prøveåpningen. Det viser seg imidlertid at Storm planlegger noe spektakulært og kostbart til den offisielle åpningen.


Omtale05.jpg


Gjesteroller Rediger

Bak kamera Rediger

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Rundt om i Wikias nettverk

Tilfeldig wiki