FANDOM


Sendes 14. og 15. februar 2007

Resymé Rediger

Svein prøver å snike seg unna jobben i Hjelpesentralen. Svein er idømt samfunnstjeneste for fyllekjøring, og er satt til arbeid i Hjelpesentralen. Han er imidlertid lei av tunge løft, og vil lure seg unna. Svein ringer Hjelpesentralen og utgir seg for å være en fiktiv pasient, den pleietrengende trønderen Hannibal Hegh.

Han blir nesten avslørt av Elling flere ganger, og må finne på en forklaring på hvorfor Hannibal Hegh ikke finnes i folkeregisterert. Med det er når en rasende Benedicte får snusen i svindelen, det virkelig begynner å brenne under beina til Svein.

Det blir også en vanskelig dag på jobben for Juni. De ansatte er overbevist om at Juni er skyld i at Fabian ikke kommer på jobb. De ansatte legger en plan for å gjøre livet surt for Juni.


Omtale02


Gjesteroller Rediger

Bak kamera Rediger

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Rundt om i Wikias nettverk

Tilfeldig wiki