FANDOM


Sendes 16. og 19. februar 2007

Resymé Rediger

Vilde går på audition for "Programlederjakten". Vilde er spent og nervøs når det hennes tur til å prøve seg foran kamera på audition for "Programlederjakten". Hun klarer seg veldig bra, helt til tv-produsent Lars Helberg ber henne kle av seg på overkroppen. En rasende Vilde forlater audition, men blir senere oppsøkt av tv-produsenten hjemme.

Samtidig har Nadia startet dagen full av av anger. Nadia drakk seg skikkelig full dagen før, er fyllesyk og husker ingenting. Hun våkner opp, med minimal påkledning, i Jespers seng. Nadia er jomfru og verker etter å få vite hva som har skjedd i løpet av natten. Jesper elsker å erte henne, og en irritert Nadia kommer med beskyldninger om voldtekt. Etter hvert forsones paret og går på restaurant for å spise middag. En forelsket Nadia vil på ny tilbringe med natten med Jesper, men det viser seg å ikke bli så enkelt.


Omtale03.jpg


Gjesteroller Rediger

Bak kamera Rediger

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Rundt om i Wikias nettverk

Tilfeldig wiki