FANDOM


Episode 160 i sesong 25 ble sendt 21. november 2008.

ResyméRediger

  • Episoden begynner med at Viggo sitter og leser avisen. Juni kommer ned og sier hun må forte seg til hotellet, men hun får seg litt av et sjokk når Viggo viser henne avisen. Jens August er nemlig på forsiden, anklaget for å ha drept Hove!
  • Storm står opp og henter avisen. Han ser forsiden og får seg litt av et sjokk, og gjemmer avisen for Cecilie.
  • Når Cecilie senere finner avisen går hun opp i Toppetasjen til Jens August og spør om det er sant. Han sier selvfølgelig nei, og de setter seg ned og snakker litt om Hove, mens Liv kommer opp.
  • Senere sier Daniel Bakketun at Julie og Viggo må komme ned på adopsjonskontoret, men han kan ikke si hva det gjelder. Julie ser at han har lest avisen om Jens August og er sikker på at de ikke får mulighet til å adoptere, men det viser seg at han har et norsk barn som har foreldre med alkoholproblemer som trenger et nytt hjem. Han sier de kan møte barnet neste uke og Julie blir fra seg av glede.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Rundt om i Wikias nettverk

Tilfeldig wiki