FANDOM


Episode 156 i sesong 27 ble sendt 1 februar 2010 og er nummer 2131 i serien.


Krangelen om pikkoloene Rediger

Etter noen dager som portier kommer Pelle i en stor krangel med Roger om lunsjpausen til pikkoloene. Begge mener at de har ansvaret for pikkoloene. Roger kontakter Eva som forteller han at det er han som har ansvaret. Pelle går opp til Juni og klager om det samme, men hun påpeker at det alltid har vært resepsjonssjefene som har hatt ansvaret. Pelle, som hadde håpet på å imponere Bea, serverer henne en løgn om at han har gitt pikkoloavsvaret til Roger, en idé fra Juni.


Eva bryter sammen Rediger

Eva har det ikke lett om dagen med ei datter i koma på sykehuset og en mann som hun nekter å snakke med, og etter diskusjonen om pikkoloansvaret bryter hun sammen på kontoret til Juni. Juni trøster henne.


Tom forteller sannheten Rediger

Toralf hører om sabotasjen av tråleren på radioen og skjønner at Tom sto bak det hele. Toralf mener Tom bør si ifra til faren Arnfinn hva han har gjort. Tom innser at det er det beste, og drar til kontoret til faren og legger alle kortene på bordet.

Gjesteroller:

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Rundt om i Wikias nettverk

Tilfeldig wiki