FANDOM


Episode 158 i sesong 27 ble sendt 3 februar 2011, og er nummer 2133 i serien.


En nyforelsket Hermine Rediger

Hermine er lykkelig for tiden. Eva som ikke har hatt tid til henne, ber nå om unskyldning, og de to blir venner. Hun har også forelsket seg i Tom etter å ha tilbragt en natt med han, og ringer han flere ganger, men han tar ikke telefonen. Det viser seg at kjærligheten ikke er gjengjeldt. Goggen møter på Tom i barenHotel Cæsar når Hermine ringer han, og han legger på. Til Goggen sier han at det var ei jente han møtte, men at han ikke er klar for mer.


Vannlekkasjen Rediger

Det har kommet en vannlekkasje på kjøkkenet til Bea, og både Pelle og Roger er raskt ute med å tilby seg å fikse den. Bea takker ja til tilbudet fra Pelle, som fikser lekkasjen med gaffatape. Dette viser seg at dette ikke funker, og Pelle bare går uten å ha fikset lekkasjen. Bea kontakter Roger som fikser lekkasjen med en gang. De havner til sengs sammen når Runa kommer, men Roger klarer å snike seg ut når Runa er i dusjen.


Mona Lizzie og Jens August Rediger

Mona Lizzie dukker opp i Toppetasjen til Jens August. De to ender opp med å kysse.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Rundt om i Wikias nettverk

Tilfeldig wiki