FANDOM


Sharif Hassan
Sharif Hassan
Personalia

Navn Sharif Hassan
Kjønn Mann
Bosted Kairo
Forhold
Tidligere partnere Nadia Selam Tefari
Serieinformasjon
Sesonger 24
År 2007
Skuespiller Alsikander KhanFør serien Rediger

Sharif Hassan er mannen Solomon Tefari har lovet bort sin datter, Nadia til.

I serien Rediger

Sharif ankommer hotellet i 2007 og vil planlegge sitt bryllup med Nadia. Under en planleggingsmiddag innrømmer han at til Nadias at han er forelsket i en annen, men før Nadia får foreslått at de kan avlyse bryllupet uttrykker han at han tror det er deres skjebne å skulle bli gift. Han besøker Nadia gjentatte ganger mens hun er på jobb, men hun later begge gangene som at hun er opptatt og ikke har tid til å være med ham. Han gjennomskuer henne den andre gangen og sier at han har skjønt at hun ikke elsker ham, og forteller henne at han ikke elsker henne heller, men at de allikevel kommer til å være gift om to uker. Nadia går da med på å bli med på bryllupsplanlegging. Under planleggingen oppdager hun et hefte med bilder av forskjellige villaer utenfor Kairo, som Sharif er interessert i å kjøpe til seg og Nadia etter bryllupet.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Rundt om i Wikias nettverk

Tilfeldig wiki