FANDOM


Sidsel Birkeland
Sidsel02.jpg
Personalia

Navn Sidsel Birkeland
Kjønn Kvinne
Født 1980
Død 16. november 2001 (21 år)
Karriere
Tidligere yrker Stuepike på Hotel Cæsar (2001)
Cæsar records (2001)
Light records
HardDisk (2000-2001)
Familie
Søsken Karianne Marcussen
Tre ikke navngitte
Forhold
Tidligere partnere Knut Arne Olsen (2000-2001)
Tidligere elskere Arne Marcussen (†) (?-2000)
Jens August Anker-Hansen (2001)
Serieinformasjon
Sesonger 5-9
År 2000-2001
Skuespiller Henriette Fuhr-BlixFør serien Rediger

Hun er søsteren til Karianne Marcussen.

I serien Rediger

Sidsel kommer inn i serien sammen med Arne Marcussen i sesong 5 episode 32. Arne er gift med søsteren til Sidsel, men er utro mot henne med Sidsel. Dette var ikke noe Sidsel ville, men Arne brukte sin religiøse makt, og nærmest voldtok henne hver gang han følte for det. Sidsel og Arne kjøper internettkaféen Harddisk av Thomas Hildring og gjør det om til et plateselskap; Light Records. Der tar de imot Knut Arne Olsen med sangen Maybe Baby. Knut Arne og Sidsel får etter hvert følelser for hverandre, men det er mye frem og tilbake før de blir ordentlig sammen, fordi Knut Arne og Benedicte også hadde hatt et forhold i den perioden. Arne Marcussen fortsetter å true henne, men sammen med Knut Arne sikrer hun seg et lydopptak som gjør at Karianne tror henne. Hun får etter hvert jobb som stuepike på hotellet. Men Arne Marcussen fortsetter å gjøre livet surt for henne ved å sørge for at hun får sparken. Hun begynner å jobbe for Jens Augusts plateselskap isteden.

Når Odd kommer til hotellet, er Sidsel den eneste som er snill mot ham. Sidsel innleder også et forhold med Jens August og blir uvenn med Benedicte på grunn av dette.

Likevel blir hele gjengen, det vil si Knut Arne, Odd, Sidsel og Benedicte, etter hvert gode venner da det emosjonelle har blitt ryddet opp i.

Sidsel, sesong 9.jpg

Sidsels maskin kobles ut.

De reiser alle sammen på en busstur arrangert av Anker-Hansen konsernet. Bussturen blir en katastrofe, da bussen har blitt sabotert av nynazister som ville straffe Odd Bahr for at han hadde forlatt dem. Sidsel blir lagt på sykehus med store skader. Til slutt mister hjernen alle funksjonene, og legene kobler maskinen som holdt henne i livet av. Odd, Benedicte, Knut Arne og Arne er tilstede, noe som resulterer i en stor sorgreaksjon. Hennes død ble også en katalysator for endring for Odd Bahr, som nå endrer sin væremåte fullstendig.

Galleri

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Rundt om i Wikias nettverk

Tilfeldig wiki