FANDOM


Uma That
Uma thath
Personalia

Navn Uma That
Kjønn Kvinne
Karriere
Yrke Driver organisasjonen Peacemakers
Serieinformasjon
Sesonger 26
År 2009
Skuespiller Mona GrenneFør serien Rediger

Uma ble født i det asiatiske landet Kambodsja, og ble sammen med moren nødt til å leve i skjul som bønder da hennes rike far ble sendt i eksil til Paris. Som voksen har hun reist fra hjemlandet og jobber for fred og bekjempelse av urettferdighet i verden. Hun er leder for organisasjonen Peacemakers som arbeider for nettopp hennes mål om fred.

Hun er buddhist og har blitt skutt på to ganger i løpet av livet, hun nekter allikevel å ferdes med livvakter.

I serien Rediger

Hun kommer til Norge for å holde en appell på en konsert, hun sjekker for anledningen inn på hotellet Black Diamond Oslo. Utenriksminister Geir Storhaug gir Juni Anker-Hansen et tips om at hun og organisasjonen hennes kan være en glimrende investor for Pax fredssenter, et prosjekt flere hotellkjeder jobber for å få ansvaret om hotelldelen til. Cathrine Hove og hennes kjede, Black Diamond, skjønner snart det samme som Juni fikk vite og vil ha henne som investor også. Juni arrangerer et møte med Uma, men Cathrine sørger for å sende henne en falsk beskjed via resepsjonisten Pelle Krogstad. I beskjeden blir hun bedt om å møte på restauranten Feinschmecker heller enn på Hotel Cæsar. Uma møter dermed ikke på Juni som hun hadde planlagt, men på Cathrine, som raskt presenterer PAX-prosjektet for henne. Uma sier derimot nei, og da hun kommer tilbake til hotellet har Juni lagt igjen en beskjed om at hun venter på hotellet. Cathrine har bedt Pelle om å ikke gi henne noen beskjeder fra Juni, men Pelle gir henne beskjeden allikevel. Hun bestemmer seg for å investere i prosjektet så fremt Peacemakers bare bidrar med penger, og at Anker-Hansen konsernet tar seg av den tekniske biten.

Trivia Rediger

I 2013 hadde Mona Grenne rollen som Mai Nguyen Volderhaug.

KarakterstubbDenne karakterartikkelen er kort. Du kan hjelpe Hotel Cæsar Wiki ved å utvide den.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Rundt om i Wikias nettverk

Tilfeldig wiki