FANDOMVanessas leieleilighet
Leieleilighet
Beboere
Tidligere beboere Vanessa Nyman (2014)
Serieinformasjon
Sesonger 31
År 2014I serien Rediger

Da hun falt under Harald Eriksens innflytelse, ønsket Vanessa Nyman å unnslippe sin mors kontroll, og flyttet ut fra henne. Hun bodde noen dager i Haralds egen leilighet for en veldig lav leie, men da politiet kom på razzia og fant narkotika hos Harald, ble den til da intetanende Vanessa tatt inn til avhør og satt på glattcelle helt til moren fikk henne ut derfra.

Selv om hun nå forstod at Harald var en narkolanger, og først avviste ham da han forsøkte å snakke til henne igjen, tok hun etter hvert imot en del tusenlapper fra ham som "billett til et nytt liv". Siden Vanessa fortsatt ønsket å unnslippe morens overoppsyn, brukte hun pengene til å leie en leilighet, selv om den overhodet ikke var så stor og flott som den Harald før hadde latt henne bruke.

Katrine kysser Harald

I den leide leiligheten lot Vanessa seg en siste gang sjarmere av Harald, men hun kom ikke tilbake dit da hun fant ut at han bare brukte henne. Foto: TV 2

I denne leiligheten bodde hun fortsatt da hun sa opp jobben på Hotel Cæsar og isteden lot seg verve av Harald til å dra til Latin-Amerika for å frakte "verdisaker". Harald visste hvor hun bodde, for like før turen kom han innom for å sette mot i henne.

Leieleiligheten var fortsatt møblert med Vanessas ting da hun forlot den, siden hun antagelig regnet med å komme tilbake forholdsvis raskt. Vel framme i Buenos Aires oppdaget hun imidlertid at Harald hadde sendt henne for å smugle dop. Hun skylte stoffet ned i do og kom ikke tilbake til Norge. Hva som hendte med leieleiligheten hun hadde forlatt, er ikke blitt berørt i serien. Det er naturligvis mulig at hun kontaktet moren på telefon og fikk henne til å rydde ut Vanessas ting, siden det er vanskelig å tenke seg at Vanessa ville fortsette å sende penger fra Latin-Amerika for å betale leie for en leilighet hun ikke brukte mer.

Under en samtale med sin mor og bestemor på Skype (vist i mars 2015) sier for øvrig Vanessa at hun har fått seg en ny leilighet i Buenos Aires.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Rundt om i Wikias nettverk

Tilfeldig wiki